(Wim de Groot terug als Mi Amigo 272 dj)

 

Een paar dagen terug kregen we het bericht dat Wim de Groot geen programma’s meer zou verzorgen bij Mi Amigo International, een station waar hij vanaf mei 2017 zowat  elke week was te beluisteren.

In 1979 de eerste dj van het nieuwe Radio Mi Amigo  aan boord van het zendschip Magdalena. Wim was tevens ook de laatste DJ die te horen was via de zeezender Radio Mi Amigo 272.

Bij Mi Amigo International had hij een nieuwe thuishaven gevonden tot die donderslag bij een heldere hemel, niemand die het had verwacht en iedereen die maar dacht wat is er daar aan de hand. Nu wat de reden ook was,  Wim de Groot is terug, vanaf woensdag 6 juni iedere woensdag tussen 14 en 15 uur te beluisteren via SeaBreeze AM.  Het nieuwe programma van Wim op SeaBreeze heet “Rock Wave”. SeaBreeze AM is te ontvangen in Friesland, delen van Noord Holland, Flevoland, Groningen en Overrijsel op 1395 KHz middengolf en via de website van het station.

 

(Wim tijdens de RadioDag in Harlingen 2017 op de Jenni Baynton)

Wim is er tevens ook bij in augustus bij “OFFSHORE-FM” daar is hij te beluisteren op woensdag 22 en donderdag 23 augustus telkens tss 9-11u.

Veel succes Wim bij SeaBreeze!