Ruim 30.000 luisteraars hebben tussen 1 augustus en 15 september 2019 gestemd op hun favoriete online radio, online presentator, podcast. Het radiolandschap is volop in beweging! Zo is het online radio luisteren sterk in populariteit gestegen, komen er steeds meer ‘internet only’ stations en groeit het aantal podcastluisteraars dagelijks. Vandaag was er de tweede editie Radio Day op 9 oktober 2019 in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. De Online Radio Awards worden jaarlijks in samenwerking met en tijdens de Dutch Media Week uitgereikt aan de meest opvallende online radio makers.

Online en Podcast in Nederland al lang geen onbekende meer, een interessant interview via BNR:

De Award voor het beste Online Radiostation zo zeggen we dat maar even werd uitgereikt aan KINK.

Alle info omtrent de uitreiking van de Online Radio Awards en herbeluisteren kun je via New Business Radio

Aanleiding ondere andere daarvan en de stijgende populariteit van dit alles en mede dankzij U luisteraar en bezoeker van deze Mi Amigo 40 website willen we ook iets speciaals doen voor de online radio. Dit is de promotie van Uw Online Radio Station. Interesse? info@MiAmigo40.be

De website van Mi Amigo 40 bestaat in december 6 jaar. Daarvoor was er ook al een website met de naam Radio 19. Die geschiedenis daarrond is hier niet van toepassing. In ieder geval uit alles kwam ook een stuk Mi Amigo 40. Eind 2013 nam de vzw Nordica het initiatief in handen om Mi Amigo 40 te organiseren dit in samenwerking met Noël Cordier en Oostende voor Anker. Om dit geheel te ondersteunen werd de website “Mi Amigo 40” gelanceerd. Deze website is nog steeds in de goeie handen van Kreanet.

Dagelijks onderhouden en zo nodig bijgewerkt, aangepast door het redactieteam van de vzw Nordica.

De website is al die jaren steeds maar in belangstelling gegroeid. We hebben altijd het eenvoudige voor ogen gehad en geen ingewikkelde sites waar je kan doorheen bladeren maar waar je eigenlijk nooit tussen alle bomen de juiste boom kan vinden. De website van Mi Amigo 40 doet dit step by step. We melden enkel iets als het ècht interessant om weten en lezen is. Maar net zoals bij elk groeiend bedrijf(je) komt er alsmaar meer de vraag om mèèr. Je kent de uitspraak “We kunnen het proberen” toch nog wel dus naar aanleiding van 6 jaar website van Mi Amigo 40 geven we de kans aan alle online radiostations in Nederland en België om hun station hier via Mi Amigo 40 te promoten. Dit op volledig vrijwillige basis en bovendien GRATIS.

 

Wat zijn de voorwaarden:

Je moet een online radiostation zijn en niet op FM of AM uitzenden

Je stuurt ons alle informatie omtrent uw online radiostation aan ons door.

Uw tekst en logo’s en foto”s en links worden op onze website geplaatst.

U draagt de volledige verantwoordelijkheid van de publicatie ook wat foto’s betreft.

De publicatie wordt op de website van Mi Amigo 40 geplaatst alsook op de Facebook van Mi Amigo 40 en op onze Twitterpagina.

De verantwoordelijke van het station wordt eveneens vermeld onderaan het artikel.

Je staat bij ons een 4 dagen lang top of the page met uw online radiostation. (van vrijdag tot en met maandag).

Daarna blijft het natuurlijk verder online staan op onze website.

Je zet een link van de vzw Nordica met logo op uw website.

We zijn van plan om met dit idee van start te gaan vanaf vrijdag 1 november.

Interesse om uw publiciteit van uw online radiostation GRATIS hier op onze website? Neem nu contact op met de redactie van Mi Amigo 40 via info@MiAmigo40.be

Tot binnenkort op Mi Amigo 40!