Loading...

Home

/Home/
7 06, 2018

VINYLBEURS HIER INSCHRIJVEN

2018-06-07T19:01:10+00:00 7th, juni, 2018|

Inschrijven om deel te nemen aan de VinylBeurs op zaterdag 25 augustus te Bissegem kan je via dit inschrijvingsformulier

Let op de plaatsen zijn beperkt.

Voor verdere info zie hierbij ook de voorwaarden:

VinylBeurs Bissegem voorwaarden tot deelname:

 • De VINYLBEURS vindt plaats in Taverne Bijenhof Moravie 32 te Bissegem. Rechtover het vliegveld van Wevelgem en Garage TopMotors vind je een straat Moravie.
 • De Tarieven voor de deelnemende standen zijn bepaalt op € 5 per lopende meter voor een gewone rijstand en €7/m voor een muurstand
 • Inschrijving is maar geldig na betaling van uw gereserveerde stand.
 • In de prijzen zijn tafels, stoelen en BTW inbegrepen.
  Tafels worden gehuurd per lopende meter.
  U kan kiezen tussen een rijstand of muurstand
 • Check-in is voorzien vanaf 8u00. Standhouders kunnen in de zaal, vanaf 8u00 tot 10u15.
 • De organisatie verleent zich het recht om de tafels van standhouders die zich om 10u nog niet gemeld hebben (0486/304062) in te nemen.
 • De beurs begint om 11u00 en eindigt om 17u. Voor de bezoekers gaan de deuren open om 11u00.
 • Elke standhouder mag vergezeld zijn van 1 persoon. Extra badges kunnen bij check-in aangekocht worden.
 • Op last van de brandweer mogen er geen tafels of andere materialen worden opgesteld in de wandelgangen; branddeuren dienen vrij gehouden te worden. Het is niet toegestaan om tafels uit mekaar te trekken of de gangen te verkleinen. Standhouders die een hoekplaats kregen toegewezen, dienen de rijdoorgang volledig vrij te laten Het is verboden om extra (eigen) tafels mee te brengen.
 • De organisatoren kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het aangeboden materiaal, noch voor schade eraan of diefstal ervan, voor, tijdens of na de beurs.
 • De verkoop van illegale dragers zoals bootlegs is bij wet verboden. Standhouders die hierop betrapt worden zullen van de beurs verwijderd worden. Er wordt geen standgeld terug betaald
 • Muziek is enkel via hoofdtelefoons toegelaten.
 • Bij annulatie zullen steeds administratieve kosten worden aangerekend ten belope van € 50. Bij annulatie binnen 1 week voor de beurs wordt geen geld teruggestort.
 • Door online in te schrijven verklaart U zich akkoord met dit reglement.

Meer info bij Geert van Dijk:  info@MiAmigo40.be

 

 

5 06, 2018

ZATERDAG 25 AUGUSTUS VINYLBEURS

2018-06-07T16:32:15+00:00 5th, juni, 2018|

 

Van woensdag 22 augustus tot zondag 26 augustus is er weer radio in zuid-West-Vlaanderen, was er die dan niet? Nee dat hoor je ons niet zo direct zeggen. We willen bij deze maar aangeven dat tijdens die dagen de radio terug weer zal klinken met een hoge zeezendergevoeligheid en vooral dit laatste ligt nog heel gevoelig bij veel luisteraars die deze periode bewust hebben meegemaakt. OFFSHORE FM wil proberen tijdens die 5 dagen de sfeer en het gevoel wat terug te brengen. Kort maar krachtig. Meer info daaromtrent lees je hier de komende weken meer daarover.

Maar…naast OFFSHORE FM wil “MI AMIGO 40” na de “OFFSHORE RADIO FAIR” van afgelopen jaar bij LONDONFM

(Zeezenderbeurs met de stand zendschepen by Hans Hettelder)

nu bij dit radio evenement OFFSHORE FM er opnieuw een extra activiteit aan toevoegen en dit met een “VINYLBEURS”.

Uw wilt uw platencollectie kwijt maar je weet niet hoe? Je wilt je zeezenderspullen kwijt? Maar je weet niet hoe? Dan is de oplossing er op zaterdag 25 augustus met de “VINYLBEURS”!

Of je bent op zoek naar uw favoriete vinyl oldie, filmmuziek, klassiek of een zeezendergeluid?

Ook  stickers of posters kan je er vinden.

In taverne Bijenhof kan je vanaf 11u tot 17u jouw vinylplaten, stickers, posters tentoonstellen en verkopen aan de geïnteresseerde bezoeker.

Gezien ook op dezelfde locatie “OFFSHORE FM” uitzendt is ook dubbel interessant om uw (overbodige) zeezenderartikelen  bij deze te koop te stellen.

(RockArt in Gistel Radiodag)

Wat kan er verkocht worden:

Diverse zeezendermateriaal CD en DVD

Vinylplaten

Stickers

Posters

Hardware Platendraaiers toebehoren

 

Wat kan niet:

CD’s behalve indien Zeezendermateriaal

DVD’s behalve indien Zeezendermateriaal

 

Interesse om er ook bij te zijn op zaterdag 25 augustus? Meld het ons even via info@MiAmigo40.be 

 

4 06, 2018

Wim terug op de radio!

2018-06-04T20:32:33+00:00 4th, juni, 2018|

(Wim de Groot terug als Mi Amigo 272 dj)

 

Een paar dagen terug kregen we het bericht dat Wim de Groot geen programma’s meer zou verzorgen bij Mi Amigo International, een station waar hij vanaf mei 2017 zowat  elke week was te beluisteren.

In 1979 de eerste dj van het nieuwe Radio Mi Amigo  aan boord van het zendschip Magdalena. Wim was tevens ook de laatste DJ die te horen was via de zeezender Radio Mi Amigo 272.

Bij Mi Amigo International had hij een nieuwe thuishaven gevonden tot die donderslag bij een heldere hemel, niemand die het had verwacht en iedereen die maar dacht wat is er daar aan de hand. Nu wat de reden ook was,  Wim de Groot is terug, vanaf woensdag 6 juni iedere woensdag tussen 14 en 15 uur te beluisteren via SeaBreeze AM.  Het nieuwe programma van Wim op SeaBreeze heet “Rock Wave”. SeaBreeze AM is te ontvangen in Friesland, delen van Noord Holland, Flevoland, Groningen en Overrijsel op 1395 KHz middengolf en via de website van het station.

 

(Wim tijdens de RadioDag in Harlingen 2017 op de Jenni Baynton)

Wim is er tevens ook bij in augustus bij “OFFSHORE-FM” daar is hij te beluisteren op woensdag 22 en donderdag 23 augustus telkens tss 9-11u.

Veel succes Wim bij SeaBreeze!

 

28 05, 2018

Thimon Schellevis overleden

2018-05-28T13:47:51+00:00 28th, mei, 2018|

(Thimon Schellevis met zijn gouwe ouwe show tijdens de radiodag) Mediapages

 

Vandaag kregen we het bericht binnen dat Thimon is overleden. Bij Mi Amigo 40 hebben we Thimon ontmoet tijdens “Oostende voor Anker” in 2014 toen hij daar was samen met Bart van Leeuwen op de Artemis voor “Mi Amigo 40” en op de RadioDag in 2016 te Gistel. Thimon hebben we leren kennen als een vriendelijke goedlachse gepassioneerde radioman .

Bij deze posten we even het bericht door van Marc Jacobs wat je ook op FB kan terugvinden.

”Als je terug bent uit Spanje kom je dan snel weer een bakkie doen” hoor ik hem nog zeggen vlak voordat ik naar het zuiden afreisde.
Het was gezellig bij Thimon en Marianne; koffie, appelgebak en heerlijk gepraat èn gelachen.
Bij het weggaan uitgezwaaid tot ik met m’n auto uit het zicht was.
Wat een warm mens, kundig, gepassioneerd, vakman in hart en nieren, onzeker ook, terwijl juist hij dat niet hoefde te zijn.
We kenden elkaar vanaf begin jaren 90, toen Thimon bij RTL kwam werken. Sommige collega’s werden vrienden in die pionierstijd.

Marianne, ik leg in gedachten een warme arm om je schouders, alle sterkte toegewenst.

Ik ben net terug uit Spanje…. nu is Thimonis op reis…. en om in zijn woorden te spreken: “heb het goed, jongen!”. bericht van Marc Jacobs 

 

(Thimon Schellevis) © Marc Jacobs

 

Programma van Thimon tijdens de RadioDag kan je herbeluisteren via deze LINK

Bij deze onze innige deelneming en veel sterkte aan vrienden en familie van Thimon 

Het Mi Amigo 40 team